Fietsmaatjes Oegstgeest

Fietsmaatjes Oegstgeest

Fietsmaatjes Oegstgeest

Gasten

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet meer. Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een tochtje te maken in het dorp of de omgeving. In het voorjaar bijvoorbeeld naar de bollenvelden en in de zomer langs de Kagerplassen of door de duinen.

Fietsmaatjes Oegstgeest kan u hierbij helpen. Naar verwachting zullen er in het voorjaar twee fietsen voor fietstochtjes ter beschikking staan. Als onze gast kunt u dan samen met een vrijwilliger gaan fietsen op een duofiets of rolstoelfiets. Bij de duofiets zit u naast uw fietsmaatje op een comfortabele stoel. Ook gasten in een rolstoel kunnen er op uit met de speciale rolstoelfiets.

Beide fietsen hebben elektrische trapondersteuning. Bij de duofiets stuurt en trapt de vrijwilliger en kunt u als gast in uw eigen tempo meetrappen (dit hoeft niet). De duofiets en rolstoelfiets zijn erg stabiel en veilig voor iedereen.

Bijdrage vaste gast
De bijdrage voor een vaste gast is € 3 per dagdeel fietsen (ochtend/middag).
Fietsmaatjes Oegstgeest geeft 5-rittenkaarten uit van € 15. Uw Fietsmaatje vinkt bij iedere fietstocht een rit af.
De kaarten dienen bij voorkeur vooraf per bank betaald te worden. Dit kan, onder vermelding van de naam van de gast, door overmaking van € 15 naar NL26 RABO 0308166841 ten name van Stichting Fietsmaatjes Oegstgeest.

Bijdrage eenmalige gast
De bijdrage voor een eenmalige gast is € 5 per dagdeel fietsen (ochtend/middag).
Dit bedrag dient bij voorkeur vooraf per bank betaald te worden. Dit kan, onder vermelding van de naam van de gast, door overmaking van € 5 naar NL26 RABO 0308166841 ten name van Stichting Fietsmaatjes Oegstgeest.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?  Mail naar:

contact@fietsmaatjesoegstgeest.nl